RAHAKOTT LUUBI ALL Vallavolinik selgitab, kuidas ta 2500-eurose aastatuluga ära elab ja 3500-eurose valimiskampaania tegi (5)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Eelmisel aastal 2500-eurose aastasissetuleku deklareerinud Valmar Haava sai ühismeedias vallavalitsuse liikmelt maksupettuse süüdistuse.
Eelmisel aastal 2500-eurose aastasissetuleku deklareerinud Valmar Haava sai ühismeedias vallavalitsuse liikmelt maksupettuse süüdistuse. Foto: Marko Saarm

Viljandi vallavolikogu Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) fraktsiooni juhi, opositsiooniliidri Valmar Haava 2500-eurone aastasissetulek, millest Sakala laupäeval kirjutas, pani nii mõnegi kulmu kergitama: kuidas on võimalik keskmiselt 208 euroga kuus ära elada? Lisaks tavalistele väljaminekutele tuli Haaval selle aasta alguses kanda riigikogu valimiskampaania kulud, kuid oma sõnul aitavad tal toime tulla kasinus ja varem kogutud säästud.

Pärast Viljandimaa poliitikute avalike huvide deklaratsioone käsitlenud lugu postitas Viljandi vallavalitsuse liige Viljar Lohu Isamaast oma Facebooki seinale artikli kuvatõmmise ning kirjutas, et Haava on tema arvates maksupetturist suli.

"Ei ole küll viisakas teiste rahakotis sorida, aga kuna Sakala seda juba teinud on... Siis on hea meel tõdeda, et valla juhtimisse on kaasatud inimesi igast sotsiaal-majanduslikust klassist. Ka madalaimast," ironiseeris Lohu ja lisas kommentaarides: "Tavaline suli, kes makse ei maksa."

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles