Uue trikipargi rajamine jõudis ehitaja otsinguteni

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakobsoni gümnaasiumi kõrval on ekstreemspordipark olnud varemgi. Praegu valitseb seal tühjus, sest noorte algatusel rajatud parki ei hooldanud keegi ja atraktsioonid lagunesid.
Jakobsoni gümnaasiumi kõrval on ekstreemspordipark olnud varemgi. Praegu valitseb seal tühjus, sest noorte algatusel rajatud parki ei hooldanud keegi ja atraktsioonid lagunesid. Foto: Peeter Kümmel / Sakala


Täispikkuses artikkel ilmus
20. märtsi «Sakalas»


Kui hästi läheb, võivad Viljandi rulasõitjad ja trikiratturid juba enne jaanipäeva rõõmu tunda uuest ekstreemspordipargist. Kohe asub linnavalitsus otsima selle ehitajat.

Viljandi abilinnapea Rein Triisa ütles, et linnavalitsusel on plaanis ellu äratada ekstreemsõidupark Riia maantee ääres Jakobsoni gümnaasiumi juures.

«Praegu otsime projektile raha,» lausus Triisa ning lisas, et üks osa vajaminevast summast on linnal endal välja panna, ülejäänu tuleb aga toetuste abiga leida.

Linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla ütles, et omavalitsus on esitanud ekstreempargi rajamiseks taotluse Ettevõtluse Arendamise sihtasutusele (EAS) lootuses saada toetust regionaalsete investeeringutoetuste programmist. Maidla selgitust mööda pole pargi valmimise kuupäev veel päris kindel.

«Põhimõtteliselt oleme seadnud hanke täitmise kuupäevaks 15. juuni,» rääkis ta, kuid lisas, et eks aeg näita, kuidas lepingut täidetakse. Rii­gihanke pakkumiste esitamise tähtaeg on 2. aprill.

Majandusameti juhataja rääkis, et linnavalitsus on küsinud trikipargi ligikaudseid hinnapakkumisi ning need on jäänud 30 000 euro juurde. Selle eest saab tema hinnangul suurejoonelise trikitamiskoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles