Viljandi folgifestivali rahvarohkus paneb peokorraldajad tegutsema

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kaks suve tagasi tõi «Hype the Funk» folgiajal Viljandi Lennukitehase ruumidesse räppar nublu ning terve majatäie publikut.
Kaks suve tagasi tõi «Hype the Funk» folgiajal Viljandi Lennukitehase ruumidesse räppar nublu ning terve majatäie publikut. Foto: Hype The Funk

Algaval nädalavahetusel pole kuni 20 000 inimest Viljandisse tõmbav folgifestival siin ainus pidu. Reede ja laupäeva öösel mängivad DJ-d korraga folgi ametlikul järelpeol, Viljandis populaarse sarja «Hype the Funk» peol ja klubis Romaan tänavafestivalil.

Folgifestivali ametlik järelpidu on nii reede kui laupäeva öösel Tartu tänav 24/26 aadressil, mida vanemad viljandlased mäletavad pesumaja kompleksina, aga kus uus omanik Aasa külalistemaja on korraldanud vabaõhupidusid ja kontserte juba paar-kolm suve.

Samal ajal kui Eesti kultuurminister Heidy Purga ja teised tuntud DJ-d keerutavad plaate Tartu tänaval, on otse kultuuriakadeemia kõrvalmajas, renoveeritavas Villa Dollis kahel ööl «Hype the Funk». Seda tantsupidu on folgifestivali ajal peetud mitmel aastal ning Jakobsoni tänav 8 hoonest tahavad korraldajad peoga laieneda ka hoovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles