Kogu suve oodanud trikiratturid peavad edasi ootama. Trikipargi ehitaja küsib lisaaega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Trikipark on betooni ootel ning valamisega alustatakse teisipäeval.
Trikipark on betooni ootel ning valamisega alustatakse teisipäeval. Foto: Elmo Riig

Männimäel kogu suve rula- ja trikipargi valmimist oodanud lapsed peavad tõenäoliselt veel kannatust varuma, sest ehitaja küsib linnalt kaks nädalat ajapikendust. Linnajuhid pole palvele veel vastanud.

Kui lepingu järgi peab ehitus olema valmis 11. augustil, siis eelmise nädala lõpul raekotta jõudnud kirjas küsib ehitaja Gruuvi Grupp lisaaega 25. augustini. Oma taotluses põhjendab ettevõte ajanappust ehitusloa viibimisega.

Samas annab ehitaja ka teada, et betoonitööd algavad objektil teisipäevast, aga nende pikkus sõltub ilmast. Seega võib karta, et vihmase augusti korral ei pruugi töö enne kooliaasta algust lõppeda.

Aastaid tagasi Männimäele Jakobsoni kooli kõrvale rajatud trikipark lagunes ja see lammutati kevadel. Rataste ja ruladega said poisid ja tüdrukud sea tänavu sõita vaid varakevadel ning suve hakul algas ehitus.

Rulapargi hind on 195 740 eurot, millele lisandub käibemaks. Viljandi linnavalitsus on saanud pargi rajamise projektiks 119 140 eurot toetust. Hanke võitnud osaühing Gruuvi Grupp on projekteerinud ja ehitanud ka Tondiraba pargi trikipargi Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles