Kaspar Taimsoost sai president

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo
Kaspar Taimsoo Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi sõudeklubi valis üldkoosolekul presidendiks tippsportlase Kaspar Taimsoo, samuti määras kohalik sõudespordiaktiiv ametisse kuueliikmelise klubi juhatuse.


60 liikmega Viljandi sõudeklubi värske president viibib praegu treeninglaagris Horvaatias, kus ta koos Andrei Jämsä, Allar Raja ja Tõnu Endreksoniga valmistub suvehooajaks.

Portaalile eestisport.ee antud usutluses teatas klubi uus juht, et Viljandi sõudjad jätkavad tööd järvele sõudestaadioni rajamiseks. «Kui Viljandi järvele saaks rajad sisse, oleks see midagi erakordset. Plaan on loomulikult ambitsioonikas, aga ma usun, et see ei ole väljund ainult Viljandi, vaid terve Eesti sõudjate perele. Kahtlemata on see ka linnale kasulik,» vahendas presidendi sõnu internetiportaal.

Kaspar Taimsoo kuulub ka Eesti sõudeliidu juhatusse.
Viljandi klubi kuueliikmeline juhatus jätkab koosseisus Anne Freimuth, Hasso Arnim, Raimo Pull, Ruth Vaar, Kaspar Taimsoo ja Tenno Pihu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles