Uueveskil esietendub suvelavastus "Suur Boy ja Väike Boy"

Sakala
Copy
Uueveski puhkeala saab suveteatriks.
Uueveski puhkeala saab suveteatriks. Foto: Kevin Kohjus

Neljapäeval, 20. juulil esietendub Viljandis Uueveski basseinide ääres kogu suguvõsa suvelavastuseks nimetatav "Suur Boy ja Väike Boy". Lavateos põhineb James Krüssi raamatul "Minu vaarisa ja mina ehk Suur ja väike Boy". Ott Kiluski dramatiseeringu on lavale seadnud Kaili Viidas.

"Päevast päeva kasvab soov olla koos oma lähedastega, lihtsalt niisama, päevast päeva, kuhugi jooksmata. Olen unistanud sellisest maailmast, kus olulised inimesed on kogu aeg minu ümber, ja sellepärast pean James Krüssi raamatut "Minu vaarisa ja mina" eriti kalliks," ütleb lavastaja Kaili Viidas pressiteate vahendusel.

Temufi suvelavastuses on Väike Boy ja Suur Boy oma vanusevahest hoolimata suured sõbrad ja lugude vestjad. Mõlemal on teineteisele pakkuda kas midagi uut või unustatud vana. Seitsme päeva jooksul fantaseerivad nad maailma keeltest, sõnade tekkimisest, luuletamisest ja paljustki muust. Aga nagu ütleb vaarisa, vastab tõele iga lugu, millel on mõte, kõlagu ta siis kuitahes uskumatult.

Lavastuses mängivad Peeter Volkonski, Vesse Leok või Pärt Ruubel, Luule Komissarov, Terje Pennie, Lauri Kink, Natali Väli, Peep Maasik, Silver Kaljula ja teised.

Etendusi antakse 20. juulist 13. augustini Uueveski puhkealal.

Linlastele, kes on harjunud seal jalutamas käima, annavad korraldajad teada, et kaks tundi enne etenduse algust kuni etenduse lõppemiseni on kergliiklustee osaliselt suletud. 

Etenduse ajal on lähiümbruse tänavad liiklusele suletud.
Etenduse ajal on lähiümbruse tänavad liiklusele suletud. Foto: Korraldaja
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles