Põhja-Sakala kaasava eelarve ideevõistlus lõppes enne kaasamist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Ettevõte Playnetic on üks neist, kes pakub laulvaid pinke. Eestis on neid juba omajagu. Tallinna lauluväljakul kõlavad ühel pingil istudes tuntuimad laulupeo lood, Hiiumaal Sauveres laulab aga pink Heli Läätse häälega.
Ettevõte Playnetic on üks neist, kes pakub laulvaid pinke. Eestis on neid juba omajagu. Tallinna lauluväljakul kõlavad ühel pingil istudes tuntuimad laulupeo lood, Hiiumaal Sauveres laulab aga pink Heli Läätse häälega. Foto: Wahid Fayumzadah

Põhja-Sakala kaasava eelarve ideevõistlus inimesi kaasava hääletuseni ei jõudnudki, sest žürii kõrvaldas ühe kahest väljapakutud ideest kui reeglitele mittevastava ning kuulutas võitjaks Võhmasse Annely Peebo häälega laulva pingi rajamise mõtte. Samas pole kindel, et seegi valmis saab, sest pink maksab kolmandiku võrra enam, kui vald on nõus raha andma.

Kaasava eelarve ideevõistlusele pakuti sel aastal kaks Võhmaga seotud mõtet. Üks neist oli plaan rajada laulev pink, mis märgiks, et tuntud ooperilaulja Annely Peebo on sündinud ja koolis käinud Võhmas, ning teisena käidi välja idee ehitada kooli juurde õuesõppe ala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles