Grossi kauplusekett asus talvel avatavasse poodi töötajaid otsima

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Mustla Grossi pood plaanitakse avada detsembris.
Mustla Grossi pood plaanitakse avada detsembris. Foto: Marko Saarm

Ehkki Mustla Grossi poe ehitus sai alles suve alguses stardipaugu ning pood peaks valmima aasta lõpus, asus ettevõte juba kauplusesse kollektiivi otsima. Ühtekokku toob poe avamine Mustlasse juurde paarkümmend töökohta.

Esmaspäeval võis CV Keskuse veebilehel Viljandimaa töökuulutuste alt leida mitu Grossi Toidukaupade logo. Lisaks Viljandi kauplusesse vanemteenindaja otsimise kuulutusele oli üleval neli töökuulutust Mustla poodi töötajate leidmiseks. Sinna otsitakse kogu kollektiivi: kaupluse juhatajat, vanemteenindajat ja vahetuse vanemat, teenindajaid ja transporditöölist.

Uue kollektiivi otsimine ei viita aga sellele, et Mustla kaupluse ehitus areneb oodatust kiiremini ning valmib varem. "Kauplus peaks meil valmis saama detsembri alguseks, aga meil on varem vaja töötajatele väljaõpet teha," ütles aktsiaseltsi OG Elektra juht Oleg Gross ning selgitas, et ettevõttes ongi seesugune praktika tavapärane: töötajad otsitakse varakult valmis ning siis nad saavad teistes Grossi kauplustes õppimas käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles