EVE STUUDIO 35 Eve Noormets: kui eesmärk oleks kaks sammu sissepoole, kaks sammu väljapoole, siis seda oleks ikka vähevõitu

Margus Haav
, reporter
Copy
Eve Stuudio eestvedaja Eve Noormets teab, et tantsu kaudu on võimalik areneda suhtlemises, maailma tunnetamises, kultuuride tajumises, elus hakkamasaamises ning otsuste vastuvõtmises.
Eve Stuudio eestvedaja Eve Noormets teab, et tantsu kaudu on võimalik areneda suhtlemises, maailma tunnetamises, kultuuride tajumises, elus hakkamasaamises ning otsuste vastuvõtmises. Foto: Jan Randar Randma

Viljandis Lossi tänaval Eve Stuudio ukse taga tundub teisipäeva hommikul kõik vaikne. See on just see päev, mille õhtul tähistatakse Viljandi kultuuriakadeemias stuudio 35. aastapäeva.

Raekoja kell lööb täistundi. Majas tundub endiselt kõik vaikne. Ootamatult avaneb uks ja avastame selle tagant oma imestuseks lapsi tihedalt täis ruumi. Pilku püüavad elavaloomulised pisikesed hindud. Käimas on noorte Notafe loomelaager. Eve Stuudio asutaja ja juht Eve Noormets jagab laagrilistele vilunult juhtnöörid kätte ning saab siis mahti õues varjulises katusealuses juttu ajada.  


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles