Oiu sadama restoran avab uksed

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Oiu sadama restoran avab uksed kolmapäeval kell 11. Lisaks on nädalavahetusel Oiu sadamas avatud uste päevad.
Oiu sadama restoran avab uksed kolmapäeval kell 11. Lisaks on nädalavahetusel Oiu sadamas avatud uste päevad. Foto: Elmo Riig

Leies saunu ja väikemaju tootev Iglucraft ostis möödunud sügisel ära Oiu sadama, et hakata seal pakkuma majutust ja toitlustust. Mai keskel asus ta sadamasse restoranipidajat otsima ning veidi vähem kui kaks kuud hiljem, 12. juulil avab restoran uksed.

Oiu sadama restorani uus pidaja Raul Tomingas leidis pakkumise ühismeedia kaudu. "Ma ise Iglucrafti postitust tegelikult ei avanudki, aga üks sõber saatis lingi ja siis ma reageerisin selle peale," rääkis ta. "Et mul on pikaajaline, et mitte öelda eluaegne toitlustuskogemus ja vahva portfoolio valmis kirjutatud, saatsin selle Iglucrafti ja sealt hakkas asi arenema.”

Oma esimese baari, Taco Expressi avas Tomingas Tallinna vanalinnas 2009. aastal. "Siis oli üle tee Sõpruse kino all Piano baar, siis tuli Lottemaa toitlustus viis aastat, siis Lotte kohvik Tallinnas, Burro baar Tartus ja Kuum Krants Tartus. Hiljuti avasin Haapsalus ühe väikese kioski ja nüüd olen Oius," loetles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles