Algab rahvusvaheline noorte loomelaager

Sakala
Copy
Noorte Notafe leiab aset kaheksandat korda.
Noorte Notafe leiab aset kaheksandat korda. Foto: Gerthrud Grents

Esmaspäeval algab Viljandis kaheksas rahvusvaheline laste ja noorte loomelaager "Noorte Notafe", mille esimestel päevadel õpitu vormub ühislavastuseks. Ühtlasi tähistatakse Eve Stuudio 35. aastapäeva.

Viiepäevases loomelaagris kohtub ligi 50 etenduskunstidest huvitatud last. Neljal päeval osaletakse õpitubades ja meistriklassides ning viiendal päeval astutakse üles ühislavastuses.

Selle aasta laagri teema on tasakaal – tasakaal mõtetes, kehas ja elus üldse. Töötubades tegeldakse teemale vastavalt muu hulgas qigong‘i ja improvisatsiooniga. Õpetajate seas on Kauko Uusoksa Soomest ja Nadine Sures Prantsusmaalt. Suurt tähelepanu pööratakse laagris ka toitumisele, mille ülesanne on toetada vaimu ja keha.

Väliskülalised saabuvad sel korral Ryan International Schoolist Indias. Lisaks on osalejaid Tallinnast (teatritrupp Lendav Lehm), Tartust (Just Tantsukool) ja Viljandist (Eve Stuudio).

Loomelaagri õhtusesse programmi kuuluvad nii kultuurikohtumised kui etendused. Näiteks 11. juulil on Eve Stuudio 35. aastapäeva kontsert. Laagriliste ühislavastust näevad kõik soovijad 14. juulil kell 19 Lossi tänav 30 tagahoovis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles