Robin Allik teenis kolmanda etapivõidu järjest

, autospordihuviline
Copy
Eelmisel laupäeval Jõgevamaal Piiroja rallikrossirajal sõidetud Eesti meistrivõistluste neljandal etapil teenis viljandimaalane Robin Allik oma klassis kolmanda etapivõidu järjest.
Eelmisel laupäeval Jõgevamaal Piiroja rallikrossirajal sõidetud Eesti meistrivõistluste neljandal etapil teenis viljandimaalane Robin Allik oma klassis kolmanda etapivõidu järjest. Foto: Kalle Allik

Eelmisel laupäeval sõideti Jõgevamaal Piirojal Eesti rallikrossi meistrivõistluste neljas etapp. Neljas kereautode ja kolmes krossikartide klassis käis rajal 58 võistlejat.

Katsumusi pakkus neile seekord ka ilmataat. Kui paaris stardivoorus tuli rada tolmu tõrjumiseks kasta, siis ühes voorus kallas nagu oavarrest ning võistlejad kihutasid tõelises vee- ja porimöllus.

Klassis Super1600 võistlev Robin Allik tegi ka sellel etapil head sõitu. Ühe eelvooru sõidu ebaõnnestumine andis talle finaalis vaid kolmanda stardikoha. Finaalis läbis Robin ringe tihedalt kahe esimese kannul. Õigel ajal valitud ja oskuslikult läbitud jokkerring tõstis tema aga esimeseks. Kui teda jälitama asunud konkurendid veel ka sõiduvigu tegid, ei olnud võidus enam kahtlust. See oli Robin Allikule kolmas etapivõit järjest. Enne neljandat etappi jagas ta sarja üldarvestuses esikohta kiire leeduka Rytis Rutkauskasega, nüüd aga tõusis sarja kindlaks liidriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles