Kärstna bussipeatuse tüliseinad värviti uuesti valgeks (1)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Need Kärstna bussiootekoja seinad, mis laste hullamise käigus inetuks muutusid, värviti uuesti valgeks.
Need Kärstna bussiootekoja seinad, mis laste hullamise käigus inetuks muutusid, värviti uuesti valgeks. Foto: Rein Anton

Kärstna bussiootekoja esikülg ning otsasein, mille ebaõnnestunud kaunistamise kohta vallavanemalt tulnud märkus külarahvast pahandas ja tõi käejäljed vallamajale, värviti esmaspäeval uuesti valgeks.

Lastekaitsepäeval bussiootekojale jäetud rõõmsavärvilised käejäljed on alles, värvijääkidega mäkerdatud kohad aga kaetud. Nagu Viljandi vallavolikogu liige ja Kärstna külaseltsi liige Rein Anton ütles, edasisi plaane külaseltsil ootakojaga ei ole. "Kui vald ja vallavanem soovivad kunsti teha, siis palun väga, ilusad valged seinad ootavad ja anname neile selles vabad käed," kinnitas ta.

Anton rääkis, siis Kärstnas on paarkümmend aastat igal kevadel heakorrapäeva peetud ning seekord otsustati korda teha õnnetus seisus bussipeatus. "See vajas tõesti korrastamist, sest värv oli kulunud ja Mulgi kaaruspael juba koorus," meenutas Anton. Survepesuriga tehtigi seinad puhtaks, värviti valgeks ja korrastati lagunenud betoonpõrandat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles