MULKIDE TÜLITEE Uut kantrifestivali teed hakatakse sõidusobilikuks tegema

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Pärast eratee üleskaevamist Univere külas on Mulgi vald saanud kokkuleppele ühe teise eratee (pildil) omanikega ning peagi hakatakse seda korrastama ja muutma avalikuks teeks, mille kaudu saavad hõlpsamini liigelda nii nelja äralõigatud tee taha jäänud majapidamise omanikud kui ka Urissaare kantrifestivali publik. 
Pärast eratee üleskaevamist Univere külas on Mulgi vald saanud kokkuleppele ühe teise eratee (pildil) omanikega ning peagi hakatakse seda korrastama ja muutma avalikuks teeks, mille kaudu saavad hõlpsamini liigelda nii nelja äralõigatud tee taha jäänud majapidamise omanikud kui ka Urissaare kantrifestivali publik. Foto: Marko Saarm

Märtsi lõpus üles kaevatud Univere küla tee Mulgi vallas on endiselt samas seisus, kuid nüüdseks on vald saanud teise eratee avalikuks kasutuseks omanike allkirjad ning asub seda korrastama, et neljale majapidamisele ja augusti lõpus ees ootavale Urissaare kantrifestivalile saaks taas korraliku juurdepääsu.

"Augusti keskpaigaks on see tee kindlasti tehtud," ütles Mulgi valla teedespetsialist Rein Anton. See tähendab, et festivalilistel ja tuhatkonnal autol ei tohiks augusti lõpus kohalejõudmisega muret olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles