30 Viljandi folgipidu kingib pooled kontserdid tasuta

Sakala
Copy
27.–30. juulini asetleidva Viljandi pärimusmuusika festivali põhiprogrammis on üheksal laval üle 70 kontserdi.
27.–30. juulini asetleidva Viljandi pärimusmuusika festivali põhiprogrammis on üheksal laval üle 70 kontserdi. Foto: Elmo Riig

Viljandi pärimusmuusika festivali põhiprogrammis on üheksal laval üle 70 kontserdi. Peale selle on festivali 30. sünnipäeva puhul publikule kingituseks tasuta sissepääs pärimeetri alale ja ligi 70 tasuta kontserti kahel sellest linna poole jääval laval.

Vabaduse platsilt algav pärimeeter külgneb lauluväljakul, pärimusmuusika aida juures ja lossimägedes oleva passialaga. Pärimeeter on vaba sissepääsuga, kuid turvakontrolliga ning seal asuvad toiduala, laste- ja käsitööala ning Roheline lava. Roheline lava on traditsioonilises kohas Jaani kiriku ja Tasuja puiestee vahel ning pakub sel aastal kuulamiseks üle 50 etteaste. 

"Ümmarguse ning väärika toimumiskorra numbrini jõudnud Viljandi pärimusmuusika festival on andnud korraldajaile hea võimaluse muhedalt nostalgitsemiseks. Seepärast leidsime, et linnarahvas peab saama Rohelise lava programmist ja toiduhoovist osa tasuta, nii nagu see oli festivali algusaastatelgi," rääkis festivali pealik Ando Kiviberg.  "Meie jaoks on hea ning sõbralik suhe oma inimestega oluline." 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles