PÕHJA-SAKALA Joomingud või valesüüdistus? Valla staadionimaja annab välja alkoholitaarat (2)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Valik fotosid, mida kergejõustikutreener on staadionimajas teinud. Autori kinnitusel on pildid tehtud pärast Kirmi meeste treeningut, Kirmi esindaja väitel pole aga sugugi kogu fotodel olev taara või alkohol nendega seotud.
Valik fotosid, mida kergejõustikutreener on staadionimajas teinud. Autori kinnitusel on pildid tehtud pärast Kirmi meeste treeningut, Kirmi esindaja väitel pole aga sugugi kogu fotodel olev taara või alkohol nendega seotud. Foto: Pille-Riin Sepp

Suure-Jaani kergejõustikutreener Pille-Riin Sepp alustab oma sõnul väga tihti esmaspäevast tegevust staadionil sellega, et korjab staadionimajas kokku suure hulga kange ja lahja alkoholi pudeleid ning püüab ruume tuulutades vabaneda joominguga kaasnevast haisust. Täna asub staadioni haldava Tervisekoja nõukogu lepingut üle vaatama.

Pühapäeval käivad staadionil ja saunas spordiklubi Kirm mehed. Nende esindaja Robert Ilves peab treeneri väiteid pahatahtlikuks valeks ning ütleb, et hiljuti ühismeedias avaldatud fotodel näha olevad pudelid on kogunenud pika aja jooksul spordiklubi kasutada antud ruumi, kuhu teistel ei tohiks asja olla. Klubi teise juhatuse liikme Olavi Udami andmetel fotod on tehtud küll staadionimajas, aga neil olev taara ei ole kuidagi Kirmiga seotud.

Fotod, millel on näha suurel hulgal nii tühje kui ka veel avamata pudeleid, avaldas Facebooki lehekülg «Põhja-Sakala Valgest Majast», mida peab volikogu opositsiooni häälekaim liige Priit Toobal, ning piltide autor on Pille-Riin Sepp.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles