Kultuuriakadeemia on sisseastujate seas populaarne: avaldusi esitati rohkem kui mullu

Priscilla Õmblus
Copy
Tänavu esitati Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiasse õppima asumiseks 476 avaldust, mida on 69 võrra rohkem kui möödunud aastal.
Tänavu esitati Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiasse õppima asumiseks 476 avaldust, mida on 69 võrra rohkem kui möödunud aastal. Foto: Elmo Riig

Avalduste vastuvõtt Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiasse õppima asumiseks lõppes 28. juunil. Esitati 476 avaldust, mida on 69 võrra enam kui möödunud aastal.

Kultuuriakadeemia rakenduskõrghariduse õppekavadele õppima asumiseks esitati 399 ja magistriõppekavadele 77 avaldust. Kõige rohkem avaldusi, 113, laekus etenduskunstide õppekavale, kus tänavu oodati kandideerima näitleja, lavastaja, tantsuõpetaja ja koreograafi erialale. Pingereas järgnesid muusika (109 avaldust), kogukonnaharidus ja huvitegevus (76), kultuurikorraldus (60) ning pärandtehnoloogia (41), kus sel aastal toimus vastuvõtt ehituse, metallitöö ja uuele ringtehnoloogia erialale.

Magistriõppekavadest oli endiselt populaarne kunstide ja tehnoloogia õpetaja õppekava, kuhu laekus kokku 66 avaldust, järgnes kultuuripärandi loovrakenduste õppekava 11 avaldusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles