KÄRSTNA Vallavanema kriitika bussipeatuse käejälgede pihta tõi jäljed vallamaja seinale

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Värvilised jäljed Kärstna bussiootekoja esiküljel kaetakse esmaspäeval valge värviga.
Värvilised jäljed Kärstna bussiootekoja esiküljel kaetakse esmaspäeval valge värviga. Foto: Jan Randar Raidma

Lastekaitsepäeva tähistamisel Kärstnas kiirelt elluviidud mõte, et külarahvas ja külalised võiksid värviliste käejälgede bussiootekoda kaunistada, polnud Viljandi vallavalitsusega kooskõlastatud. Seda heitis vallavanem Alar Karu tegijatele volikogu ees esinedes ette ja soovis ehitise esikülje kordategemist. Tema öeldu tekitas pahameeletormi sotsiaalmeedias ja reede hommikul jõudsid protesti märgiks punase värviga tehtud käejäljed Viljandi vallamaja esiuksele ja akendele.

Viljandi vallamaja esiuksele ja akendele ilmusid reede hommikul käejäljed, mis tõenäoliselt väljendavad Kärstna inimeste protesti.
Viljandi vallamaja esiuksele ja akendele ilmusid reede hommikul käejäljed, mis tõenäoliselt väljendavad Kärstna inimeste protesti. Foto: Alar Karu

"Mind kahjuks volikogus kohal ei olnud, aga see on päris inetu lugu," leidis Kärstna kandi ettevõtja, vallavolikogu opositsioonipoliitik Valmar Haava Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast (EKRE). "Kui õhtul istungit järele vaatasin, siis igasugune motivatsioon midagi teha kadus."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles