Linnavalitsus ootab kõrghariduse ja kutseõppe aastastipendiumi taotlusi

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi linnavalitsus ootab 1. augustini taotlusi, et anda aastastipendiumid kõrgharidust omandavatele üliõpilastele ja kutseõppe õpilastele.
Viljandi linnavalitsus ootab 1. augustini taotlusi, et anda aastastipendiumid kõrgharidust omandavatele üliõpilastele ja kutseõppe õpilastele. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus ootab 1. augustini taotlusi, et anda kõrgharidust omandavatele üliõpilastele ja kutseõppe õpilastele aastastipendiumid. Taotlusi stipendiumi määramiseks võivad esitada nii õpilased kui ka õppeasutused.

Kõrgharidusstipendiumile oodatakse kandideerima Viljandist kõrgemasse õppeasutustesse õppima läinud ning hästi õppivaid üliõpilasi. Nende tunnustamiseks annab Viljandi linnavalitsus välja kümme aastastipendiumi.

Kutseõppeasutustes hästi õppivate õpilaste tunnustamiseks ja õpingute jätkamiseks annab linnavalitsus välja kaks aastastipendiumi: tehnilistel erialadel ning teistel erialadel õppivale õpilasele. Stipendiumi suurus on 1000 eurot, mis makstakse välja 10 kuu jooksul võrdsete osadena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles