Ettevõte otsustas stipendiumiga toetada reaalsuuna valinud kohalikke noori

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Puidukoda hakkas tänavu suvest kohalikele noortele välja andma stipendiumi, millest saavad igal aastal osa maksimaalselt kaks kutse- või kõrgkooli suundujat ja üks gümnaasiumiõpilane säravate tulemuste eest reaalsuunas.
Puidukoda hakkas tänavu suvest kohalikele noortele välja andma stipendiumi, millest saavad igal aastal osa maksimaalselt kaks kutse- või kõrgkooli suundujat ja üks gümnaasiumiõpilane säravate tulemuste eest reaalsuunas. Foto: Marko Saarm

Karksi osaühing Puidukoda asus välja andma noore spetsialisti stipendiumi, millega toetab kohalike, Mulgi valla noorte õppimist.

Stipendiumi ühe osaga toetatakse kohalikke reaalsuuna valinud noori nende edasistel õpingutel kutse- või kõrgkoolis esimesel aastal pärast Abja või Kitzbergi gümnaasiumi lõpetamist. Eelkõige on stipendium suunatud mehhatroonika, tehnika, metsanduse ning puidu töötlemise ja tehnoloogia eriala õpilastele ning kandideerida saab sellele 7. augustini, misjärel analüüsib komisjon kandidaate ja teeb augusti lõpus otsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles