VIIRATSI Ujula rajamise rahvaalgatus sai hääled kuhjaga kokku

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viiratsi ujula poleks Ülo Tuvi kinnitusel mitte spaa, vaid nelja rajaga ujula, kus oleks ka lastebassein, mullivann ja saunaruumid.
Viiratsi ujula poleks Ülo Tuvi kinnitusel mitte spaa, vaid nelja rajaga ujula, kus oleks ka lastebassein, mullivann ja saunaruumid. Foto: Elmo Riig

Kaks Viljandi vallavolikogu opositsioonipoliitikut, kes ei toeta mõtet pikendada lepingut Viljandisse spaahotelli kavandava ettevõttega, alustasid juuni alguses allkirjade kogumist Viiratsisse ujula rajamiseks. Juuni lõpuks on neil vajalikud hääled kuhjaga täis ning rahvaalgatus läheb vallavalitsusele mõtisklemiseks.

Juuni alguses otsustasid valla Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) fraktsiooni liikmed Ülo Tuvi ja Angela Leiaru alustada rahvaalgatus.ee veebikeskkonnas allkirjade korjamist selle nimel, et valla arengukavva ja eelarvestrateegiasse lisataks Viiratsi lasteaia kõrvale ujula rajamine. Mõtte algatajad rõhutasid, et see poleks mitte spaa, vaid nelja rajaga ujula, kus oleks ka lastebassein, mullivann ja saunaruumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles