TANTSUPIDU Viimased proovid kodus ja siis pealinna tantsima!

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Esmaspäeva hommikul kell kümme ootas Maie Tammemäe Kesklinna kooli hoovi kolmanda klassi segarühma tansijaid, et vaadata veel viimast korda enne suurele tantsupeole sõitmist üle tantsude joonised.
Esmaspäeva hommikul kell kümme ootas Maie Tammemäe Kesklinna kooli hoovi kolmanda klassi segarühma tansijaid, et vaadata veel viimast korda enne suurele tantsupeole sõitmist üle tantsude joonised. Foto: Marko Saarm

"Kas sul on juba kohver pakitud?" – "Täna pakin, ma lähen veel poodi sokke ostma." Sellist kahekõnet võis kuulda esmaspäeval viimasesse kodusesse proovi kogunenud Kesklinna kooli rahvatantsijate vahel. Homme sõidavad nad pealinna, kus seisab ees mitme päeva jagu staadioniproove ja tantsupeo "Sillad" etendused.

Maie Tammemäe sõidab tänavu tantsupeole viie rühmaga ning ütles, et nemad on tantsupeoks vamis. "Täna teeme kooli õue peal viimast proovi kolmanda klassi lastega ja õhtupoole neidude rühmaga, et veel meelde tuletada, mis täiendused ja parandused said viimati tehtud. Oleme valmis ja ilmataadi käest palume ilusat ilma.”

Neidude rühmas peab üks tantsija paraku koju jääma. "Üks neiu jõudis jaanipäeval oma varbaluud murda, nii et üllatusi tuleb. Täispidu!" lausus Tammemäe muiates. "Jaanipäev on jaanipäev ja jalgpall on jalgpall. Sellele neiule on asendaja ja leiame ikka väljapääsu."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles