Viljandi Metalli juht tasuta kontserdist: kui tavaliselt ootab sünnipäevalaps kingitusi, siis sel korral otsustasime teha vastupidi

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Viljandi Metallil täitus 30 tegutsemisaastat märtsis. Ettevõte korraldab sel puhul juulis kogukonnale lauluväljakul suure tasuta peo.
Viljandi Metallil täitus 30 tegutsemisaastat märtsis. Ettevõte korraldab sel puhul juulis kogukonnale lauluväljakul suure tasuta peo. Foto: Elmo Riig

Aktsiaselts Viljandi Metall korraldab oma 30. sünnipäeva puhul Viljandi lauluväljakul mainekate Eesti artistidega tasuta kontserdi. Midagi seesugust ei ole ükski ettevõte vähemalt viimase kümne aasta jooksul teinud.

Ettevõte kutsub kõiki Viljandi ja lähikonna inimesi koos perega oma sünnipäevale, kus üheks esinejaks on Hendrik Sal-Saller ja Smilers. Lisaks astuvad üles Viljandiga tihedalt seotud ansambel Minimal Wind, Viljandi Drumlab ning Ivo Linna koos ansambliga Supernova. Õhtut juhib Karl Robert Saaremäe.

Nagu ütles Sakala keskuse direktor Jaanus Kukk, on tema Viljandis olnud üle kümne aasta ja selle aja jooksul pole ükski ettevõte linlastele tasuta kontserdi korraldamiseks lauluväljakut rentinud. "Ma küll ei mäleta, et viimase kümne aasta jooksul midagi nii suurejoonelist oleks tehtud," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles