Viljandi maadlejad pistsid Albaanias rinda Euroopa paremikuga

Copy
U17 Euroopa meistrivõistlustel jõudis Tristan Aleksandrov matšivõiduni, platseerudes turniiri lõpuks kümnendale positsioonile. Foto on tehtud tänavu veebruaris Viljandis toimunud U20 Eesti meistrivõistlustel.
U17 Euroopa meistrivõistlustel jõudis Tristan Aleksandrov matšivõiduni, platseerudes turniiri lõpuks kümnendale positsioonile. Foto on tehtud tänavu veebruaris Viljandis toimunud U20 Eesti meistrivõistlustel. Foto: Jaanek Lips

Eelmisel nädalavahetusel Albaanias Tiranas Euroopa U-17 vanuseklassi maadluse meistrivõistlustel Eesti koondise koosseisus võistelnud kaks Viljandi Tuleviku klubi esindajat Tristan Aleksandrov ja Daniel Jasnov platseerusid turniiri lõpuks 10. ja 13. positsioonile. Viljandi spordikoolis harjutav Anu-Liis Raudsepp sai üheksanda koha.

Nagu ütles Viljandi maadlejatega Albaanias kaasas käinud treener Rain Aleksandrov, arvestades, et kohal oli Euroopa paremik ja konkurents kaaluklassides tihe, oli kümne hulka jõudmine juba hea tulemus. Näiteks Tristan Aleksandrovi kaalus oli 25, Daniel Jasnovi omas 19 ja Anu-Liis Raudsepa omas 12 osalejat.

"Anu-Liisil ja Danielil on ka järgmisel aastal võimalus selles vanuseklassis osaleda, sel aastal korjasid nad sealt kogemusi," rääkis Aleksandrov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles