PÕHJA-SAKALA 20 vaprat ühepäevakohvikut trotsisid kuumust ja publikumenu

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Kohvikupäeva peakorraldaja Viivika Lepp (paremalt teine) pidas oma lastega Kondase kohvikut. Pildistamise hetkel oli seal ka endine Suure-Jaani kultuurimaja juhataja Aire Levand (paremalt esimene).
Kohvikupäeva peakorraldaja Viivika Lepp (paremalt teine) pidas oma lastega Kondase kohvikut. Pildistamise hetkel oli seal ka endine Suure-Jaani kultuurimaja juhataja Aire Levand (paremalt esimene). Foto: Erakogu

Läinud laupäeval peeti Põhja-Sakala aiakohvikute päeva, mis on ühtlasi Suure-Jaani muusikapäevade osa. Valla eri piirkondades oli avatud 20 kohvikut ning rahvast jagus kuumusest hoolimata kõikjale.

Aiakohvik oli valla ka Kildu külalistemajas, aga paiga omanik Priit Toobal oli samal ajal hõivatud Suure-Jaani muusikafestivali kontsertide korraldamisega. Ta ütles, et jõudis läbi hüpata Kondase maja kohvikust ja Suure-Jaani järve äärsest KuubikuKobarKohvikust, aga viimati nimetatu leti taga oli nii palju rahvast, et löögile pääseda näis lootusetu.

KuubikuKobarKohvik Suure-Jaani järve ääres meelitas publikut stiilse kujunduse, imelise söögi ja hea muusikavalikuga.
KuubikuKobarKohvik Suure-Jaani järve ääres meelitas publikut stiilse kujunduse, imelise söögi ja hea muusikavalikuga. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles