PARAAD Võidupüha algab lipuheiskamisega, toob kohale lennukid ja kolib võidutule ka kübermaailma

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Eelmisel aastal sai Paides peetud paraadil näha lennukite ülelendu. Kui ilm võimaldab, tuleb sarnane lend ka üle Viljandi.
Eelmisel aastal sai Paides peetud paraadil näha lennukite ülelendu. Kui ilm võimaldab, tuleb sarnane lend ka üle Viljandi. Foto: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja

Võidupüha tähistamine reedel, 23. juunil algab Viljandis kell seitse hommikul riigilipu heiskamisega raekoja ees, kaks tundi hiljem avatakse Vabaduse platsil vabadussõja võidusammas ning seejärel on paraad ja maakaitsepäev. Neljapäeva õhtul on huvilistel võimalik osaleda paraadi peaproovil, registreerumine selleks algab teisipäeva hommikul.

22. juunil kell 18 algab vabadussõja mälestussamba avamise peaproov ning kell 20 paraadi peaproov, millele huvilistel on võimalik ennast pealtvaatajaks registreerida. Registreerumine algab 20. juunil kell 10 veebilehel aadressiga kutsed.kaitseliit.ee/register/voidupuha2023.

Külaliste tribüünil on kohtade arv piiratud ning kui vabu kohti enam pole, suletakse veebileht. Platsile pääseb väravatest Fellini kohviku ees ja Tegelaste Toa silla juures ning need avatakse neljapäeval kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles