Võidupüha paraadiks valmistuvad linnapuhastajad on hädas porise munakiviribaga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Munakividest riba sõidu- ja kõnnitee vahel näeb Tallinna tänaval välja, justkui oleks kividele tolmu ja vee segu määritud. Töömehed on üritanud seda pesta, aga seni pole leitud viisi, kuidas porist lahti saada.
Munakividest riba sõidu- ja kõnnitee vahel näeb Tallinna tänaval välja, justkui oleks kividele tolmu ja vee segu määritud. Töömehed on üritanud seda pesta, aga seni pole leitud viisi, kuidas porist lahti saada. Foto: Marko Suurmägi

Viljandi Linnahoolduse töömehed on tavapärasest rohkem tähelepanu ja tööd pühendanud Vabaduse platsile ja kesklinna piirkonnale, kus võidupühal peetakse paraadi ning avatakse taastatud vabadussõja võidusammas, aga murekohaks on osutunud Tallinna tänaval sõidu- ja kõnniteed lahutav munakiviriba, mida katvast porist pole suudetud lahti saada.

Seda kitsast vööd pesti viimase suurema vihmasaju ajal, samuti püüti pesta veel nädala hakul, aga tulu pole tõusnud. Pigemini on tolmust ja veest tekkinud porikiht kividele ühtlasemalt laiali aetud. "Me üritame kindlasti veel," lubas Viljandi Linnahoolduse haldusjuht Ain Öövel.

Töödejuhataja Toomas Vilberg selgitas, et käsitsi pestes tekib harjade külge kitti meenutav paks porikiht, millest ei saa lahti. Sellise kitise harjaga pesemisest pole aga mingit kasu. Masinaga seda riba samuti pesta ei saa või vähemalt ei ole linna hooldusettevõttel nii võimsat masinat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles