Tuhalaane küla võitis korvpalliväljaku

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Tuhalaane külavanem Enn Sarv seisab mitukümmend aastat tagasi tehtud korvpalliväljakul, mis on oma aja ära elanud. Siis tuleb asemele uus, kuid väiksem plats.
Tuhalaane külavanem Enn Sarv seisab mitukümmend aastat tagasi tehtud korvpalliväljakul, mis on oma aja ära elanud. Siis tuleb asemele uus, kuid väiksem plats. Foto: Elmo Riig

Aastaid uut korvpalliplatsi oodanud Tuhalaane küla selle lõpuks ka saab, sest aktsiaselts Betoonimeister oli sellist võimalust huvilistele pakkunud.

Mais kuulutas Betoonimeister välja konkursi «Väljakuta pole kossu» ning sellele saadeti 13 maakonnast 37 taotlust. Ettevõte valis välja neist kuus ning betoonist korvpalliväljaku saavad Orissaare, Rõuge, Saku, Sooru, Tuhalaane ja Vinni.

Betoonimeistri kvaliteedijuht Lauri Labe ütles, et korvpall on nende kollektiivile südamelähedane valdkond, korvpalli on toetatud aastaid ning nõnda otsustati ettevõtte eelarvest leida raha kuue korvpalliväljaku betoonist katte rajamiseks. Konkursi tingimuste järgi valmivad tavamõõtmeist väiksemad ehk 3 x 3 korvpalli mängimiseks mõeldud platsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles