VILJANDI VALD Kümne päevaga on Viiratsi ujula toetuseks kogutud ainult veerandsada allkirja. "Tõesti suur pettumus!" (1)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Allkirjade kogumise algatajate arvates tuleks Viljandisse ehitada nelja rajaga ujula, kus oleks ka lastebassein, mullivann ja saunaruumid. Pilt illustratiivne
Allkirjade kogumise algatajate arvates tuleks Viljandisse ehitada nelja rajaga ujula, kus oleks ka lastebassein, mullivann ja saunaruumid. Pilt illustratiivne Foto: Elmo Riig

Kaks Viljandi vallavolikogu opositsioonipoliitikut, kes ei toeta mõtet pikendada lepingut Viljandisse spaahotelli kavandava ettevõttega, alustasid allkirjade kogumist Viiratsisse ujula rajamiseks. Kümne päevaga on nad kogunud ainult 25 allkirja ning see on algatajate sõnutsi suur pettumus.

Juuni alguses otsustasid valla Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) fraktsiooni kaks liiget alustada allkirjade korjamist selle nimel, et valla arengukavasse ja eelarvestrateegiasse lisataks Viiratsi lasteaia kõrvale ujula rajamise mõte. Mõtte algatajad rõhutasid, et see poleks spaa, vaid nelja rajaga ujula, kus oleks ka lastebassein, mullivann ja saunaruumid.

Esmaspäeva lõunaks ehk siis kümne päevaga on algatus kogunud 25 häält. Selleks, et algatus vallale edastada, peaks hääli olema vähemalt 136.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles