Ugala järgmise hooaja avavad kaks uuslavastust korraga

Sakala
Copy
Kunstnik Kristjan Suits (Tallinna Linnateater) ja näitleja Adeele Jaago näidendi "Tramm nimega Iha" esimesel lugemisel Ugala teatris.
Kunstnik Kristjan Suits (Tallinna Linnateater) ja näitleja Adeele Jaago näidendi "Tramm nimega Iha" esimesel lugemisel Ugala teatris. Foto: Elena Koit

Ugala teatri 104. hooaja avavad 16. septembril kaks uuslavastust: suures saalis jõuab Karl Koppelmaa käe all publiku ette Ameerika kirjaniku Tennessee Williamsi maailmakuulus näidend "Tramm nimega Iha" ja väikses saalis toob Tanel Jonas lavale Poola ühe kuulsaima näitekirjaniku Tadeusz Słobodzianeki "Meie klassi".

Karl Koppelmaale on "Tramm nimega Iha" esimene lavastus Ugalas. Näidendi keskmes on kunagine iludus Blanche, kes sõidab külla oma võõraks jäänud õele ja õemehele. Kokku põrkab kaks erinevat maailma. Blanche’i illusioonis elatud elu ei sobitu õe ja õemehe julma reaalsusega ning alguse saab kaose ja muutumiste teekond, mis ei jäta ühtegi tegelast puudutamata.

Osades on Lauli Koppelmaa, Janek Vadi, Marika Palm, Vallo Kirs, Adeele Jaago, Vilma Luik, Oskar Punga, Tanel Ingi ja Theodor Tabor. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles