"Ei jaksa enam!" Sügisel ametisse astunud Põhja-Sakala kultuurikeskuse juht taandub (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kauaaegne kultuuritöötaja Sirje Fedjuk asus Põhja-Sakala kultuurikeskuse juhiks mullu sügisel ning lahkub suve teisel poolel.
Kauaaegne kultuuritöötaja Sirje Fedjuk asus Põhja-Sakala kultuurikeskuse juhiks mullu sügisel ning lahkub suve teisel poolel. Foto: Elmo Riig

"Ei jaksa enam," ohkas Põhja-Sakala kultuurikeskust vähem kui aasta juhtinud Sirje Fedjuk, kes esitas sel nädalal lahkumisavalduse ning soovib oma kohast 15. augustil loobuda. Ta oleks aga valmis jätkama Võhmas kultuuritöötajana.

Mullu oktoobris esitas Fedjuk vallajuhtidele uue keskuse struktuurimudeli, kus oli 22,5 töökohta. Vallavalitsus jättis alles 14,9. Kõige suurem kärpekirves lajatas kultuuritöötajate ossa, kuhu Fedjuk soovis saada ühe spetsialisti ja neli töötajat. Tal lubati palgata kaks kultuuritöötajat.

Maha tõmmati ka hulk tehnilisi töötajaid alates turundusjuhist kuni tehnikaga tegelevate inimesteni. Ja nii tekkis kultuurikeskus, kus on kaks kultuuritöötajat, viis ringijuhti, üks muuseumitöötaja ning ligi kuus haldustöötajat ehk majahoidjad ja koristajad. Seda kokku kuue maja peale, mis valla kultuurikeskuse alla kuuluvad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles