MURU VÕI ELURIKKUS? Kesklinna niitmata muru ajas otsustajad raekojas kahte leeri (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Jakobsoni tänav 29 kinnistu omanik on valmis muru ära niitma, aga parema meelega laseks ta seal loodusel askeldada.
Jakobsoni tänav 29 kinnistu omanik on valmis muru ära niitma, aga parema meelega laseks ta seal loodusel askeldada. Foto: Elmo Riig

Kolm Viljandi ühe tänava kinnistuomanikku said teisipäeva lõuna ajal raekojast märgukirja, et nende majade ümbert on muru niitmata, ning viitega linna heakorraeeskirjale nõutakse niitmist 14. juuniks. Kiri tekitas raekojas parajat imestust, sest haljastusametnik sellist nõuet heaks ei kiida ning abilinnapea hinnangul on märgukirjad ülereageerimine.

"Ma ei arva küll, et praeguses seisus peaks linn sekkuma," lausus haljastuse ja heakorra spetsialist Age Alas, kui oli kuulnud ajakirjanikult, et sellised märgukirjad on teele läinud.

Kirjade saatja ja koostaja, linnavalitsuse õigusteenistuse spetsialist Ille Jõgi selgitas, et peamiselt on tema töö jälgida linnas parkimist, aga reageerida tuleb tal ka teistele võimalikele rikkumistele. Oma ringkäiguga oli ta jõudnud Jakobsoni tänavale, kus talle olid silma jäänud Villa Doll aadressil Jakobsoni tänav 10, kunagise aadlipreilide pansionaadi hoone Jakobsoni tänav 21 ning maja Sõbrapargi vastas aadressil Jakobsoni tänav 29.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles