ÕUDSELT TORE VILJANDI ⟩ Kummitused, judinad ja salapärased majad. Linnaraamatukogu kuulutas välja laste ja noorte kõhejuttude võistluse

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Milline Viljandi maja võiks endas peita üht põnevat ja kõhedat lugu?
Milline Viljandi maja võiks endas peita üht põnevat ja kõhedat lugu? Foto: Elmo Riig

1. juunil algas Viljandi linnaraamatukogus laste ja noorte omaloominguvõistlus "Õudselt tore Viljandi!". See kestab septembri lõpuni ning parimad lood tulevad oktoobri keskel Ugala näitlejate esituses ettekandmisele ja avaldatakse ajakirjas Hea Laps.

"Vanalinn on täis õudselt toredaid maju, kuid kummitus- või muidu kõhelugusid nende kohta eriti ei leia," kirjutas linnaraamatukogu sotsiaalmeedias. "Mis oleks, kui teeks vanalinnas jalutamise üheskoos põnevamaks ja fantaseeriks, milline maja võiks endas peita üht põnevat ja kõhedat lugu? Selleks on vaja liikumisaastale kohaselt võtta alustuseks ette üks jalutuskäik Viljandi vanalinnas, valida välja inspireeriv maja ning kirjutada maja ja seal elutseva kummituse või muu müstilise tegelase kohta üks äge kõhelugu. Oluline on meelde jätta ka selle maja aadress!"

Raamatukogu ootab õudusjuttude võistlusel osalema kuni ühe lehekülje pikkusi lugusid, mis tuleb tuua kohapeale või saata e-postile kultuurikonks@gmail.com. Tööde esitamise tähtaeg on 22. september.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles