Vallavolinikud soovivad Viiratsisse ujulat rajada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kaks Viljandi vallavolikogu liiget ei soovi, et vald tegeleks spaa rajamisega, vaid keskenduks vallarahvale vajaliku ujula ehitamisele.
Kaks Viljandi vallavolikogu liiget ei soovi, et vald tegeleks spaa rajamisega, vaid keskenduks vallarahvale vajaliku ujula ehitamisele. Foto: Marko Saarm

Kaks Viljandi volikogus opositsiooni kuuluvat poliitikut alustasid allkirjade kogumist Viiratsisse ujula rajamiseks ega toeta mõtet pikendada lepingut Viljandisse spaahotelli kavandava Aqva Hotelsiga.

"Me ei ole seda lepingut kunagi toetanud. See on vallale liiga kallis," sõnas Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ridadesse kuuluv Ülo Tuvi. Viljandi vallale tähendaks leping aastas enam kui 240 000 euro suurust kulu, aga aprillis tõdes spaahotelli rajamise eestvedaja Roman Kusma volikogu ees esinedes, et seda summat oleks vaja tõenäoliselt veelgi suurendada, kui spaahotell valmis saab.

Ülo Tuvi koos fraktsioonikaaslase Angela Leiaruga alustas veebilehel rahvaalgatus.ee toetushäälte kogumist ideele lisada valla arengukavasse ja eelarvestrateegiasse plaan rajada Viiratsi lasteaia kõrvale kinnistule ujula. Mõtte algatajad rõhutavad, et see pole spaa, vaid ujula, kus oleks neli ujumisrada, lastebassein, mullivann, aurusaun ja kaks leilisauna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles