Marja Kirss tuli Balti karikavõistlustel kolmekordseks võitjaks ja püstitas ka uue Eesti juunioride standardpüstoli harjutuse rekordi. Fotol on õhupüstoli harjutuse esikolmik: keskel võitja Marja Kirss, vasakul teiseks tulnud Sirli Likk ja paremal kolmanda koha saanud Läti koondislane Jana Agija Linberga.
Marja Kirss tuli Balti karikavõistlustel kolmekordseks võitjaks ja püstitas ka uue Eesti juunioride standardpüstoli harjutuse rekordi. Fotol on õhupüstoli harjutuse esikolmik: keskel võitja Marja Kirss, vasakul teiseks tulnud Sirli Likk ja paremal kolmanda koha saanud Läti koondislane Jana Agija Linberga. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalavahetusel võitis Eesti laskjate koondis, mille ridades olid ka Viljandi sportlased Marja Kirss ja Silver Mäe, Elvas peetud 10. «Baltic Cupi» ning kolmekordseks võitjaks tulnud Marja Kirss püstitas ühtlasi uue Eesti juunioride rekordi.

Kokku teenisid Eesti laskurid 15 esikohta. Marja Kirss tuli esimeseks neidude õhupüstoli, spordipüstoli ja standardpüstoli harjutuses. Uue rekordi 552 silma tegi ta viimati nimetatud harjutuses.

Kommentaarid
Copy