Toitlustuskioskid leidsid koha Viljandi südalinnas

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Rubiini platsile on end sisse seadnud kaks toitlustusäri. Neist üks, pildil olev kiosk peaks oma luugid avama sel nädalavahetusel.
Rubiini platsile on end sisse seadnud kaks toitlustusäri. Neist üks, pildil olev kiosk peaks oma luugid avama sel nädalavahetusel. Foto: Marko Saarm

Viljandis endise kino Rubiin platsile, mis on pikalt paistnud silma lubamatu autoparklana, on end tasahilju sisse seadmas toitlustusärid. Pitsamüükla Pantalone veeres sinna kohale juba talvel ning selle nädala lõpus ees ootavatel hansapäevadel avab oma luugid tänavatoidukiosk OBviljandi.

Viimati mainitud toidukohas toimetama asuv Maroko päritolu Ahmed Hassouni, kes on Viljandis elanud kolm aastat, ütles, et eks näis, kuidas kulgeb, kuid vähemalt sel suvel tahaks ta äri Viljandis avatuna hoida. Menüüs hakkavad vahest kõige enam pilku püüdma Prantsuse takod, kuid pakutakse ka muud tänavatoitu. Nagu Hassouni selgitas, on Prantsuse takod Prantsusmaa uusim toidutrend, mis on segu Prantsuse kiirtoidust ja Mehhiko takost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles