VILJANDI VALD ⟩ Ohtlike jäätmete kogumisel tekkis ruuminappus koos infosuluga (1)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Pooleli jäänud korjet jätkati vallas esmaspäeval ning soovijatel paluti jäätmed kogumisautot ootama jätta. Puiatu kogumiskohas oli esmaspäeval ootel suur hulk värvipotte ja muud.
Pooleli jäänud korjet jätkati vallas esmaspäeval ning soovijatel paluti jäätmed kogumisautot ootama jätta. Puiatu kogumiskohas oli esmaspäeval ootel suur hulk värvipotte ja muud. Foto: Marko Saarm

Nädalavahetusel korjati Viljandi linnas ja vallas soovijate käest ohtlikke jäätmeid tasuta. Laupäeval linnas tõrkeid ei tekkinud, kuid pühapäevane kogumisring vallas osutus nii populaarseks, et auto sai umbes poole peal täis ja esmaspäeval tuli korraldada erakorraline ring, et tiir saaks peale.

Viljandi linna keskkonnaspetsialist Villem Kutti kinnitas, et kogumisringi kohta ta nurinaid kuulnud pole ning ka vedaja kinnitusel tõrkeid polnud. «Viimases kogumispunktis oli natuke pikem järjekord, aga suures plaanis jään mina küll esimese kogumisringiga rahule,» lausus ta.

Viljandi vallas lõppes Leielt alanud kogumisring aga enne tähtaega Päril ning viimasesse kaheksasse ettenähtud punkti auto ei jõudnudki. Valla nõudmine oli, et inimesed peavad oma jäätmete kõrval ootama, ja paljud ootasidki ning päris kaua. Infot kogumisringi katkemise kohta ja kogujate edasiste plaanide kohta ootajatele ei antud ning telefonikõnedele ei vastatud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles