SAKALA JUHTKIRI ⟩ Vägivalda ei õigusta miski, aga kõike ei pea sotsiaalmeedias jagama (1)

Sakala
Copy
Sakala logo
Sakala logo Foto: Sakala

Esmaspäeva õhtul hakkasid sotsiaalmeedias kulutulena levima videod, mille sisu on mõistusega raske hoomata. Suuremad poisid on kogunenud ümber väiksema, üks neist hakkab teda rusikaga lööma. Järgmisel videol on ohver juba maas ja teda pekstakse jalaga. Kolmandal videol ilmub kaadrisse saag, millega õnneks peale hirmutamise suurt midagi ei tehta.

Videod oma jahmatavas brutaalsuses on seda võikamad, et ohver on väike laps ning tema ründajagi on temast ainult mõni aasta vanem. Juhtunu asjaosalised on politseile ja lastekaitsele teada ning loodetavasti saab väike poiss nii palju tuge ja abi, kui tal vaja on. Missugused on juhtunu tagamaad ning miks väikest poissi rünnati, püüab politsei praegu välja selgitada.

Teadaolevalt aprilli lõpus filmitud kaadreid jagati esiti omavahel, esmaspäeval jõudsid need ka laiema üldsuseni. Miks neid kaadreid jagati avalikkusega sotsiaalmeedias, ent mitte politseiga, jääb jagajate südametunnistusele. Politsei sai aprillis Päri kandis asetleidnud vägivallajuhtumist teada samuti alles esmaspäeval.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles