Kulbilohus sõideti Eesti rallikrossi meistrivõistluste teine etapp

, autospordihuviline
Copy
Eesti meistrivõistluste teisel etapil Kulbilohu rajal näitas kiiret sõitu klassis Super1600 võistlev Robin Allik.
Eesti meistrivõistluste teisel etapil Kulbilohu rajal näitas kiiret sõitu klassis Super1600 võistlev Robin Allik. Foto: Kalle Allik

Eelmisel laupäeval sai Tartumaal Kulbilohu rajal teoks Eesti rallikrossi meistrivõistluste teine etapp ning medalisära jagus ka Viljandimaa sõitjatele.

Klassis Super1600 läksid võistlustulle Robin Allik ja Sergei Bronski. Sergei Bronskit tabas paraku juba esimese eelsõidu esimesel ringil ebaõnn: ta tegi autoga mitu kukerpalli ja sellega oli võistlus temale läbi. Kahe etapi kokkuvõttes paikneb ta tänu esimesel etapil saavutatud teisele kohale siiski kuuendal positsioonil.

Eelmise aasta Super1600Junior klassi Eesti meister Robin Allik, kes vanuse poolest võiks veel kolm aastat võistelda juunioride klassis, aga on otsustanud tänavu rinda pista meestega, tegi Kulbilohus kiiret sõitu. Ta võitis kolmest eelsõidust kaks ning oli eelsõitude kokkuvõttes liider. Finaalis püsis ta kiire leeduka Rytis Rutkauskase kannul teisel kohal, kuni too eelviimasel ringil sõiduvea tegi ja temal võit võtta õnnestus. Kahe etapi kokkuvõttes on Allik teisel positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles