Peksja põhjendas tegu endast väiksema poisi halva käitumisega. Politsei uurib ka teisi versioone (2)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Teadaolevalt 28. aprillil asetleidnud peksmine sai avalikuks, kui sotsiaalmeediasse jõudsid sellest videod. Ka lapsevanemad ja politsei said juhtunust teada alles siis.
Teadaolevalt 28. aprillil asetleidnud peksmine sai avalikuks, kui sotsiaalmeediasse jõudsid sellest videod. Ka lapsevanemad ja politsei said juhtunust teada alles siis. Foto: Elmo Riig

Ka politsei sai sarnaselt ülejäänud avalikkusega aprillis Päri kandis asetleidnud vägivallajuhtumist teada esmaspäeval, kui veebis olid hakanud ringlema häirivad videod, milles kuuenda klassi poiss peksab algklassipoissi. Kohe samal õhtul võttis politsei ühendust mõlema lapse vanematega.

Väiksema poisi vanemad kuulsid juhtunust politseilt. Laps ei olnud neile oma kohutavast kogemusest rääkinud. "Mõlema poisi vanemad teevad praegu koostööd, et juhtunut lahendada," ütles Viljandi politseijuht Margus Sass.

Videos endast mitu aastat nooremat last peksev põhikooliõpilane asus end politsei ees esmalt õigustama ning põhjendas juhtunut Sassi sõnul sellega, et too noorem poiss oli enne korduvalt halvasti käitunud ja polnud hoiatust kuulda võtnud. "Loomulikult ei saa sellise olukorra lahenduseks olla vägivald," lisas Sass.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles