Noorte seas levib video väikese poisi peksmisest. Politsei palub selle levikut tõkestada (13)

Copy
Sotsiaalmeediagruppides jagatakse väidetavalt Viljandimaa metsas toimunud peksmise videot. Loo juures olev foto on lavastatud.
Sotsiaalmeediagruppides jagatakse väidetavalt Viljandimaa metsas toimunud peksmise videot. Loo juures olev foto on lavastatud. Foto: Sander Ilvest

Noorte sotsiaalvõrgustikes levib video, milles suurem poiss lööb korduvalt väiksemat, väidetavalt kaheksa-aastast poissi.

Metsas filmitud videol on näha kolme suuremat, ilmselt teismeikka jõudnud poissi ja ühte väiksemat. Üks suurtest tõmbab kätte kinda ja virutab sellega puu najal seisvale väiksemale poisile rusikaga kõhtu, ehkki too palub mitte lüüa. Teiselt lühikeselt videolõigult paistab, kuidas väiksem poiss lamab maas ja suurem teda mitu korda jalaga lööb. Ehkki peksja kannab kapuutsi ja teda on filmitud enamasti profiilis, on viimases kaadris näha ka tema nägu.

Kolmandal avalikkuse ette jõudnud videol on piinaja käes saag ning ta teeb sellega ohvri suunas ähvardavaid liigutusi, justkui sooviks tollel jalga maha lõigata. Kõigil videotel on näha ja kuulda ohvri valu- ja hirmukarjeid.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles