Laulupoiss tõi konkursilt laureaaditiitliga ühes koju jalgratta

Sakala
Copy
Õpetaja Maarika Reimand koos solistide konkursil osalenud poiste Karel Vahur Vingisaare (vasakul) ja Karl-Vahur Vingisaarega.
Õpetaja Maarika Reimand koos solistide konkursil osalenud poiste Karel Vahur Vingisaare (vasakul) ja Karl-Vahur Vingisaarega. Foto: Erakogu

Laupäeval oli Tallinnas Viimsi Artiumis Eesti meestelaulu seltsi poiste solistide konkursi finaalkontsert ning üks Viljandimaa lauljatest Karel Vahur Vingisaar tuli vanuserühmas 12-aastased ja vanemad poisid kuni häälemurdeni laureaadiks.

Viljandimaalt osalesid võistlusel kolm noormeest: õpetaja Hedi-Kai Pai õpilane Mait Eduart Soonik ning õpetaja Maarika Reimandi õpilased Karel Vahur Vingisaar ja Karl-Vahur Vingisaar.

Karel Vahur Vingisaar tõi peale esikoha koju ka jalgratta, mis on Eesti meestelaulu seltsi konkursi laureaatide traditsiooniline kingitus. Noormees õpib pillimängu ja laulmist Viljandi muusikakoolis.

Maarika Reimand ütles, et ka teised meie maakonna poisid esinesid kenasti, kuid nemad laureaadiks ei tulnud. Poiste konkursil on tema sõnul mitu eelvooru ja sõel on tihe, nii et juba finaali pääsemine on suur saavutus ja au. 

Lauljaid saatis finaalkontserdil orkester Edmar Tuule juhendamisel ning poiste lauluoskust hindas žürii koosseisus Mirjam Dede, Sofia Rubina, Anu Lõhmus, Oliver Kuusik ja Tõnis Sarap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles