GALERII ⟩ Finaalseeriat viigi poole kallutada püüdnud Viljandi HC-l jäi võiduarve avamata, ees ootab kolmas vaatus

Copy
Viljandi HC-l tuli neljapäeva õhtul kodusaalis Eesti meistrivõistluste finaalseeria teises kohtumises 25:20 Põlva Serviti paremust tunnistada.
Viljandi HC-l tuli neljapäeva õhtul kodusaalis Eesti meistrivõistluste finaalseeria teises kohtumises 25:20 Põlva Serviti paremust tunnistada. Foto: Elmo Riig

Eileõhtune käsipallimäng tõi Viljandi spordihoone rahvast täis: saal särtsus, trummid paukusid ja fännid tähistasid, ühel pool viljandlased sinistes, teisel pool tribüüni põlvalased punastes särkides. Tähistamist oli Põlva Serviti fännidel, sest Põlva juhib nüüd Eesti meistri tiitli nimel mängitavat seeriat kahe võiduga.

Viljandi HC meeskonna kapten Kristo Voika kostis küsimuse peale, mis mõtted eilse mängu peale tekkisid: "Kui smurfi natuke kõvemini pigistada, siis mis värvi ta läheb? Punaseks."

Olgugi et teatavad nüansid ajasid harja punaseks, nentis Voika, et pead ei ole mõtet norgu lasta. "Rünnakul jäime natuke passiivseks ja nõrgaks, aga kaitse poole pealt ja väravavahi tegevuse üle ei saa kurta," rääkis meeskonna kapten.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles