Judokad lõpetasid võistlushooaja kahe Poolas võidetud medaliga

Priscilla Õmblus
Copy
Võistlushooaja lõpetuseks Poolas kõrgetasemelisel turniiril osalenud Viljandi spordikooli judokad (tagareas vasakult) Ketlin Semjonov, Marta Kimmel, Sebastian Murdla, Ander Harris Aasa, (esireas vasakult) Han-Lukas Pirn, Kuldar Vorobjov, Kristo Kimmel ja Andris Allikoja.
Võistlushooaja lõpetuseks Poolas kõrgetasemelisel turniiril osalenud Viljandi spordikooli judokad (tagareas vasakult) Ketlin Semjonov, Marta Kimmel, Sebastian Murdla, Ander Harris Aasa, (esireas vasakult) Han-Lukas Pirn, Kuldar Vorobjov, Kristo Kimmel ja Andris Allikoja. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalavahetusel panid Viljandi judonoored võistlushooajale uhke punkti Poolas peetud kõrgetasemelisel turniiril "Same Judo Cup 7".

Viljandi spordikooli treeneri Viljar Kanneli sõnul osales sellel Marki linnas asetleidnud mõõduvõtul 1400 judokat 22 riigist. "Meie noored ei ole nii suurel võistlusel veel käinud. Pealegi oli osalejate seas väga tugevaid judomaid – Gruusia, Mongoolia, Aserbaidžaan ja teised –, see võttis meie noortel jalad veidi värisema. Aga medaliteta me ei jäänud," rääkis ta.

Viljandi judokate saagiks niisuguses kõrges konkurentsis oli hõbemedal, pronks, neljas koht, kolm viiendat kohta ja üks seitsmes koht. "Pole paha, et hooajale punkt panna," nentis Kannel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles