Noorte kaheksa parema turniiril särasid Marii Allev ja Henri Türk

Priscilla Õmblus
Copy
Noorte kaheksa parema turniiril osalenud Viljandi esindus: (vasakult) treener Kert Villems, Marii Allev, Elis Türk, Henri Türk, treener Rivo Saaremäe
Noorte kaheksa parema turniiril osalenud Viljandi esindus: (vasakult) treener Kert Villems, Marii Allev, Elis Türk, Henri Türk, treener Rivo Saaremäe Foto: Erakogu

Eesti lauatenniseliit on hooaja lõpus ikka korraldanud noorte TOP-8 võistlusi ning laupäeval selgitati Lääne-Virumaal Aseris parimaid minikadettide ja juunioride arvestuses. Viljandi spordikooli õpilased Marii Allev ja Henri Türk naasid sealt esikohaga.

TOP-8 turniirile pääsevad iga vanuseklassi kaheksa paremat edetabeli alusel ja nagu ütles Sakala lauatenniseklubi president Peeter Allikoja, otsustatakse selle võistluse tulemuste järgi ka Euroopa noorte meistrivõistlustele sõitjad.

«Viljandi spordikooli noorte tulemused on viimastel aastatel olnud väga head. Treenerid Kert Villems ja Rivo Saaremäe on teinud suurepärast tööd,» kiitis Allikoja­. «Näiteks sel aastal pääseb Euroopa noorte meistrivõistlustele kaks meie mängijat – kahte mängijat korraga ei ole meil varem koondises olnud. Selleks aga, et ka rahvusvahelisel areenil tulemusi teha, oleks meie noortel hädasti vaja oma statsionaarset saali.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles