Helir-Valdor Seedri loobumine erakonna juhi toolist tuli parteikaaslastele üllatusena (4)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Ehkki erakonna juhi toolist on Helir-Valdor Seeder loobumas, jätkab ta poliitikas. Kolmapäeval selgitas ta ajakirjanikele parlamendi opositsiooni kohtusse pöördumise tagamaid.
Ehkki erakonna juhi toolist on Helir-Valdor Seeder loobumas, jätkab ta poliitikas. Kolmapäeval selgitas ta ajakirjanikele parlamendi opositsiooni kohtusse pöördumise tagamaid. Foto: Mihkel Maripuu

Helir-Valdor Seedri otsus loobuda uuesti Isamaa erakonna esimeheks kandideerimisest tuli suure üllatusena ka tema lähimatele, kodulinna parteikaaslastele, kes teadsid veel teisipäeval, et juunis ees ootaval suurkogul hääletavad nad tema jätkamise poolt. Seeder tunnistas, et pidas seda otsust tehes nõu eeskätt iseendaga ja langetas valiku alles paar päeva tagasi.

Seeder on Isamaa esimees olnud kuus aastat. Sellelt kohalt taandumine ei tähenda tema sõnul aga lahkumist poliitikast. Ta kinnitas, et jääb riigikokku ja erakonda ning kavatseb olla ka edaspidi aktiivne liige, et aidata erakonna poliitikat ellu viia.

"Kuus aastat on olnud parajalt pikk aeg," leidis ta oma otsust Sakalale kommenteerides. "Sinna mahub väga palju tööd, kordaminekuid, pingeid nii erakonna sees kui väljas."

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles