Hans Väre: miks Sakala paberleht suvel kolm korda nädalas ilmub? (4)

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Sakala paberleht ilmub kolmel suvekuul kolm korda nädalas, sügisest aga taas viis korda. Veebiväljaandes ilmuvad lood kõigil seitsmel nädalapäeval aastaajast sõltumata.
Sakala paberleht ilmub kolmel suvekuul kolm korda nädalas, sügisest aga taas viis korda. Veebiväljaandes ilmuvad lood kõigil seitsmel nädalapäeval aastaajast sõltumata. Foto: Hans Väre

ENAMASTI, kui Sakala iseendast kirjutab, on meil põhjust rääkida headest asjadest. Küll rõõmustame järjekordse ajakirjandusauhinna üle, küll tähistame 145. ilmumisaastat, küll on mõni meie ajakirjanik üllitanud raamatu ... Paraku ei koosne elu ainult headest uudistest. Ei meie ega ühegi teise ettevõtte puhul. Majandustsüklid käivad üles ja alla nagu merelaine, maailma raputavad sõjad ja pandeemiad, elu meie ümber muutub.

Ka see, millest ma täna kirjutan, ei kuulu ilmselgelt heade ­uudiste kilda ja pole mõtet teha nägu, justkui oleks uus korraldus mõeldud klientide paremaks teenindamiseks. See oli lihtsalt parim valik neist, mida teha saime. Küll aga püüame ajada asja nii, et muudatus oleks meie lugejatele võimalikult väikese mõjuga.

Nimelt ilmub Sakala paberleht sel suvel ehk juuni algusest augusti lõpuni senise viie korra asemel kolm korda nädalas: teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti. Kõigile paberlehe tellijatele on sel ajal vaba ligipääs meie veebiväljaandele, kus värsked lood ja pildid jõuavad lugeja ette seitsmel päeval nädalas ja kui vaja, siis kas või öösel. Septembri saabudes hakkab paber-Sakala ilmuma taas tavapäraselt viis korda nädalas.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles