Varjupaik valmistub beebibuumiks

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Esimesed kassipojad on juba varjupaika jõudnud. Selle pesakonna viiest kolm on kassiema enda lapsed ning kahele on ta asendusema.
Esimesed kassipojad on juba varjupaika jõudnud. Selle pesakonna viiest kolm on kassiema enda lapsed ning kahele on ta asendusema. Foto: Marko Saarm

Ehkki hooaeg on veel algusjärgus, käivad Viljandi loomade varjupaigas koduta jäänud kassipoegade vastuvõtmiseks ettevalmistused juba aasta algusest saadik. Õige pea hakkab sinna jõudma kümneid loomakesi, kes ühel või teisel põhjusel lageda taeva alla jäänud.

Varjupaiga juhataja Siiri Mängli ütles, et esimesed kassipojad on juba olemas. «Praegu on beebibuum veel algusjärgus, aga nüüd tulevad need õiged soojad ilmad ja inimesed hakkavad liikuma.»

Kassid ja kassipojad jõuavad varjupaika mitmel viisil. «On olnud juhtumeid, kus auto on üksiku maja juures peatunud, kasti maha tõstnud ja siis kakerdavad kassipojad sellest välja,» rääkis Mängli. «Ja Viljandis Hesburgeris jäeti kassipojad pingi peale, lausa kaamera vaatevälja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles