Viljandi spordikooli tüdrukud tulid Baltimaade kolmandaks

Priscilla Õmblus
Copy
Naiskond Viljandi Spordikool/VilVol tuli Baltimaade spordikoolide ja -klubide 2006. aastal ja hiljem sündinud tütarlaste meistrivõistlustel pronksmedalile.
Naiskond Viljandi Spordikool/VilVol tuli Baltimaade spordikoolide ja -klubide 2006. aastal ja hiljem sündinud tütarlaste meistrivõistlustel pronksmedalile. Foto: Siim Semiskar/Eesti võrkpalliliit

Nädalavahetusel Harjumaal Jüris peetud Baltimaade spordikoolide ja -klubide kuni 18-aastaste tütarlaste võrkpallimeistrivõistlustest võttis osa 12 Eesti, Läti ja Leedu võistkonda ning Viljandi spordikooli noored teenisid kõrges konkurentsis pronksmedali.

Nagu ütles võistkonna Viljandi Spordikool/VilVol treener Merle Keerutaja, sai medal võetud suurepäraste mängudega. «Terve turniiri vältel mängisid nad väga hästi. Hea pallingu vastuvõtt, palling ja võistkonna meelsus – meil õnnestus väga hästi see turniir,» kiitis ta noori.

Võistlustel osales kuus võistkonda Eestist, neli Lätist ja kaks Leedust. Võitjaks tuli võõrustaja rollis olnud Rae Spordikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles