Viljandlannad riisusid tiitlivõistlustel koore

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli laskja Anne-Liis Borgmann sai kahe treeningukaaslase ees Eesti noorte meistrivõistlustel kuldmedali.
Viljandi spordikooli laskja Anne-Liis Borgmann sai kahe treeningukaaslase ees Eesti noorte meistrivõistlustel kuldmedali. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täispikkuses artikkel ilmus
13. märtsi «Sakalas»



Eesti õhkrelvadest laskmise noorte meistrivõistlustel said Viljandi spordikooli noored suurepärased tulemused. Pjedestaalil omavahel kohad jaganud viljandlannad pärjati lisaks veel võistkondliku võidutrofeega.

Viljandi spordikooli tüdrukud Anne-Liis Borgmann, Katrin Raigla ja Epp Mauring võtsid õhkpüstoliharjutuses kolmikvõidu, jättes treeningukaaslase Kätlin Kallase neljandaks. Viiel võistlusel kaasa teinud Viljandi tüdrukute täielikku triumfi segas Haapsalu laskja Kerli Neljas, kes suutis edestada kuuendaks jäänud Eliise Pangseppa.

Tubli tulemuse said ka Viljandi spordikooli noormehed, kes hõivasid kohad kolmandast viiendani. Esimese meistrivõistluste medali teenis Allan Puusild, jäädes kahe narvalase järel kolmandaks. Neljandana lõpetas Taivo Tobreluts ning viies oli Sander Sarapuu. Võistkondlikus arvestuses pälvis Viljandi meeskond Narva järel hõbedase autasu.

Viljandi spordikooli laskjate treeneril Ellen Kangilaskil, kes on enamasti kiidusõnadega kitsivõitu, polnud seekord põhjust nuriseda. «Noored tegid seda, mida ma nendelt kõige rohkem ootan, tööd,» lausus treener. «Nad tegid seda pühendunult ja korralikult.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles